Blindatge bipartit a Villarejo

PP i PSOE s'oposen a la citació de l'excomissari per declarar en la comissió de l'operació Catalunya
congres diputats entrada
congres diputats entrada

Ni el PP ni el PSOE pensen citar cap dels excomissaris policials de l’etapa de Jorge Fernández Díaz com a ministre de l’Interior perquè declarin al Congrés dels Diputats en la comissió d’investigació de l’anomenada operació Catalunya.

En canvi, ambdós partits volen prémer l’accelerador perquè es coneguin abans d’acabar el maig les conclusions de la comissió, que disposa de tres mesos a partir de la setmana del 6 de març -quan s’espera que sigui constituïda- per treure l’aigua clara sobre la suposada operació de persecució a polítics independentistes.

En el punt de mira de les altres forces parlamentàries pel que fa a peticions de compareixença hi ha, molt particularment, José Villarejo. Aquest comissari està assenyalat com l’home clau en l’execució d’aquesta operació, ja que suposadament tenia entre les seves competències el procés independentista, que es pretenia debilitar aixecant escàndols.

PP i PSOE, en canvi, no volen que cap dels comissaris, alguns dels quals estan implicats en casos judicials oberts, desfilin pel Congrés. Argumenten que pretenen evitar que la comissió esdevingui “un circ”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides