Qui demana el cessament d’Albert Batlle?

Título de la imagen
Título de la imagen

El primer director de la policia autonòmica catalana, Miquel Sellarès, que encara manté un fort ascendent entre sectors d’aquest cos armat, ha escrit un duríssim article al diari tribuna.cat on demana sense embuts la destitució de l’actual director general dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, a qui titlla d'”impresentable i oportunista“. “Batlle”, afegeix, “és un professional de ‘l’establishment’ sense ètica ni capacitat política i pitjor encara una persona sense escrúpols capaç de mentir i empastifar“. Dies enrere, l’actual director de la policia catalana va manifestar que si un jutge ho ordenava, els mossos procedirien a la detenció de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

Independentista convençut, Miquel Sellarès, que actualment és president del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC), també ha aprofitat la plataforma mediàtica de tribuna.cat per criticar amb paraules gruixudes l’exconseller de Presidència, Francesc Homs, a qui considera el culpable de la filtració de les suposades irregularitats econòmiques en el centre de documentació política que va dirigir durant anys. Segons Miquel Sellarès, “la màfia de xitxarel·los de Quico Homs fan el joc i la feina a les clavegueres de l’estat d’una manera irresponsable“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides