La Fiscalia presenta una segona querella contra Forcadell

La querella afegeix els altres membres independentistes de la Mesa, però exclou a Josep Lluís Nuet
Título de la imagen
Título de la imagen

La Fiscalia de Catalunya ha respost a la petició del Tribunal Constitucional presentant una segona querella contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per delictes de prevaricació i desobediència, per haver incomplert la suspensió del Tribunal Constitucional sobre el referèndum i haver permès la votació a la cambra catalana del full de ruta independentista.

En aquesta querella s’hi inclouen els altres tres membres independentistes de la Mesa del Parlament que van votar a favor, Lluís Corominas, vicepresident primer de la mesa, Anna Simó, secretaria primera i Ramona Barrufet, secretària quarta. En canvi, Joan Josep Nuet (CSQP), ha quedat al marge, perquè considera que no ha de ser objecte de querella en haver-se abstingut al ple.

La Fiscalia ha demanat unir aquesta causa a la que ja hi ha oberta contra Carme Forcadell, que investiga el Tribunal Superior de Justícia, i ha argumentat que ho fa “d’acord amb les instruccions rebudes de la Fiscalia General de l’Estat”. Tanmateix, ha demanat el testimoni d’altres diputats de Ciutadans i el PSC, entre els quals es troba Enric Millo, actual delegat del govern espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides