La Fiscalia presenta una segona querella contra Forcadell

La querella afegeix els altres membres independentistes de la Mesa, però exclou a Josep Lluís Nuet
Título de la imagen
Título de la imagen

La Fiscalia de Catalunya ha respost a la petició del Tribunal Constitucional presentant una segona querella contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per delictes de prevaricació i desobediència, per haver incomplert la suspensió del Tribunal Constitucional sobre el referèndum i haver permès la votació a la cambra catalana del full de ruta independentista.

En aquesta querella s’hi inclouen els altres tres membres independentistes de la Mesa del Parlament que van votar a favor, Lluís Corominas, vicepresident primer de la mesa, Anna Simó, secretaria primera i Ramona Barrufet, secretària quarta. En canvi, Joan Josep Nuet (CSQP), ha quedat al marge, perquè considera que no ha de ser objecte de querella en haver-se abstingut al ple.

La Fiscalia ha demanat unir aquesta causa a la que ja hi ha oberta contra Carme Forcadell, que investiga el Tribunal Superior de Justícia, i ha argumentat que ho fa “d’acord amb les instruccions rebudes de la Fiscalia General de l’Estat”. Tanmateix, ha demanat el testimoni d’altres diputats de Ciutadans i el PSC, entre els quals es troba Enric Millo, actual delegat del govern espanyol.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari