La mà dreta de Mas a CDC és “Fernando” al cas del 3%

Emails, whatsapps i trucades encerclen Francesc Sànchez en una adjudicació de Bimsa a Oproler
Francesc Sànchez, representant de CDC, a TV3
Francesc Sànchez, representant de CDC, a TV3

Francesc Sànchez, l’home que va assumir la refundació de Convergència per encàrrec d’Artur Mas, tenia el seu propi àlies en la trama del 3% i es va reunir amb representants d’Oproler per negociar una adjudicació de l’empresa pública Bimsa, segons publica El Confidencial.

Citant fonts del cas, la mateixa informació explica que el titular de la instrucció del cas, Josep Bosch, té proves que situen Sànchez, detingut per primer cop en l’operació Pika, en l’epicentre de la trama que presumptament ha arreglat adjudicacions d’obra pública a canvi de donacions a CDC.

El Confidencial es refereix a l’adjudicació a Oproler de diverses obres del carril bici a Barcelona, efectuada per l’empresa municipal Barcelona d’Infraestructures Municipals (Bimsa) el 2013 per 854.579 euros (IVA a part). Amb relació a aquesta adjudicació, segons les mateixes fonts, Sànchez es va reunir diversos cops amb els representants d’Oproler -també imputats- Sergio Lerma i Josep Manel Bassols, que es referien a Sànchez com “Fernando” o “el substitut de Gerardo”. Aquest darrer sobrenom correspon a l’exgerent convergent i exconseller de Justícia Germà Gordó.

La Guàrdia Civil assenyala que Sànchez es va reunir molt amb Lerma i Bassols abans d’aquella adjudicació, principalment, però també després, i li atribueix un rol d’intermediari. L’exresponsable de règim intern convergent sempre ha reiterat que és innocent després de la seva imputació i detenció.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari