Segon atropellament mortal enguany a les vies de Montcada

Aquest succés i una incidència a El Prat provoquen retards a Rodalies
montcada
montcada

El pas del tren ha causat aquest dimarts el segon atropellament mortal d’aquest 2017 a Montcada i Reixac. Es tracta de la víctima número 168 que, segons xifres de l’Ajuntament, ha mort a les vies que travessen el municipi.

El mitjà municipal La Veu explica que la víctima és un jove de 16 anys que ha estat arrossegat per un comboi que viatjava en sentit Granollers. Aquest atropellament, juntament amb una incidència al Prat de Llobregat, ha provocat retards en diverses línies de Rodalies, entre les quals l’R2 (nord i sud), l’R13, l’R14, l’R15 i l’R16.

Concentració
L’Ajuntament de Montcada i Reixac han convocat una concentració aquest migdia davant del monument a les víctimes dels atropellaments per traslladar el seu condol a la família del jove. També s’ha convocat una concentració aquest dimecres a la tarda davant de l’Ajuntament.

El passat mes de gener, quan un home de 75 anys va ser atropellat mortalment a Montcada i Reixac, l’alcaldessa, Laura Campos, va expressar la indignació dels veïns i va acusar el Ministeri de Foment i Adif de ser “culpables directes” d’aquella mort. El soterrament de les vies a què es va comprometre l’anterior ministra de Foment, Ana Pastor, segueix pendent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides