Els Mossos desallotgen la seu d’Endesa ocupada

Activistes de la PAH i l'APE exigien a l'elèctrica una solució per escrit per a una família sense recursos
ape endesa ocupacio
ape endesa ocupacio

La tancada iniciada aquest dilluns al matí per activistes de l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) i de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a la seu d’Endesa a Barcelona ha acabat la passada matinada amb un desallotjament sense incidents executat pels Mossos d’Esquadra.

Els ocupants donaven suport a una família amb tres menors de Vilagrassa (Urgell) que viu en un pis ocupat de la Sareb i està negociant un lloguer social. Tenen un contracte temporal amb Endesa a punt d’acabar-se i, segons denuncien, l’elèctrica no els el vol renovar perquè no són titulars de l’habitatge. La seva situació de vulnerabilitat és particularment delicada perquè el pare necessita connectar-se a una màquina de respiració assistida per dormir.

Segons el 324, Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies, ha aconseguit que la companyia es comprometi verbalment a no tallar-los la llum aquest dimecres. La família i els activistes, però, volien assolir un compromís per escrit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides