C’s, el PSC i el PPC a punt de registrar la comissió d’investigació pel ‘cas Vidal’

Les tres formacions consideren que les explicacions que va donar el Govern no són suficients
santi vudal erc
santi vudal erc

Ciutadans, el Partit dels Socialistes de Catalunya i el Partit Popular de Catalunya, registraràn aquest dimarts, 21 de febrer, la petició d’una comissió d’investigació pel ‘cas Vidal’. Els líders d’aquestes tres formacions també estàn a l’espera de la decisió de Catalunya Sí Que es Pot, que avui decidirà si es suma a la petició, o no. La comissió es crearà després de que el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, hagin donat explicacions per les declaracions que va fer l’exjutge i exsenador d’ERC, Santiago Vidal.

“Si no hi ha cap problema sobrevingut”, explica Xavier García Albiol, les tres formacions sol·licitaran la comissió d’investigació, “per conèixer l’abast i descobrir la realitat del que està passant amb l’actuació del Govern“. Salvador Illa, secretari d’Organització del PSC, considera necessària la creació d’aquesta comissió, ja que les explicacions que s’han donat fins ara no els semblen “satisfactòries“.

D’altra banda, la presidenta del grup parlamentari de C’s, Inés Arrimadas, considera que les explicacions del vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, no són creïbles i ha criticat que JxSí i la CUP vetessin portar al ple la petició de compareixença del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari