Vicki Álvarez denuncia que van punxar-li el mòbil

L'exparella de Jordi Pujol jr. vol que s'investigui l'obtenció i difusió dels àudios revelats per 'Público'
vicki
vicki

Victoria Álvarez, testimoni clau en l’esclat del cas Pujol, ha presentat en un jutjat de Barcelona una denúncia per descobriment i revelació de secrets relacionada amb l’obtenció i difusió dels àudios de converses telefòniques seves amb l’aleshores comissari José Villarejo, revelats recentment pel digital Público.

L’exparella de Jordi Pujol Ferrusola sosté que les converses que va mantenir a finals del 2013 amb Villarejo (que es feia passar per un periodista d’El Mundo) es van enregistrar i s’han pogut publicar sense el seu consentiment gràcies a la intervenció continuada i sense control judicial del seu telèfon mòbil. D’aquesta manera, segons denuncia, s’han vulnerat drets com els relatius al secret de les comunicacions, la intimitat i la protecció de dades personals, i considera que s’han comès diversos delictes de descobriment i revelació de secrets.

Aquesta denúncia, que es dirigeix contra els responsables d’intervenir i difondre els àudios, pretén que el jutge imposi a Público, com a mesura cautelar, la prohibició de difondre el contingut de converses privades on Vicki Álvarez hagi intervingut.

D’altra banda, la denunciant expressa en el seu escrit que les informacions de Público contenen algunes afirmacions que “si més no” atempten contra la seva honorabilitat i són “manifestament falses”, motiu pel qual preveu presentar una querella criminal per suposades injúries i calúmnies.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari