Montilla alliçona Forcadell

"Ja saps el que arribarà si persisteixes en fer cas omís del TC", ha dit sobre les investigacions en curs que afecten la presidenta del Parlament
mntilla senat
mntilla senat

Sona com una advertència, però la nota d’Europa Press el descriu com un recordatori de l’expresident de la Generalitat José Montilla a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. “Ja saps el que arribarà si persisteixes en fer cas omís del TC”, ha dit Montilla en una entrevista amb la citada agència, referint-se a les investigacions engegades sobre la suposada comissió per part de Forcadell de delictes de desobediència i prevaricació.

Sigui com sigui, i tot i sostenir que els tribunals no són la millor manera de solucionar els problemes entre l’Estat i la Generalitat, l’expresident català ha deixat clar que no fa costat Forcadell si incompleix la llei o desacata les sentències del TC, explicitant que el Parlament de Catalunya “no és lliure de no complir lleis i sentències”. “Algú creu que si es fa cas omís de les sentències del TC no hi haurà encausament?”, ha plantejat.

D’altra banda, l’expresident ha descrit com “un acte d’intimidació” la manifestació de suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau abans del judici pel 9N, i ha retret al Govern de la Generalitat un ús excessiu de la propaganda i els tòpics, així com una manca d’arguments.

Per la seva part, Carme Forcadell ha expressat, acompanyada dels membres de la Mesa també assenyalats, que cap tribunal impedirà que a aquest Parlament es parli i debati sobre allò que interessa a la ciutadania. “No entenem ni contemplem cap inhabilitació perquè tots cinc hem complert amb les nostres funcions i obligacions com a membres de la Mesa. Al contrari: si no ho haguéssim fet, hauríem incomplert les nostres obligacions”, assegura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides