Viloca es nega a declarar

L'extresorer de CDC argumenta que la documentació requisada es troba sota secret de sumari
Andreu Viloca va ser tresorer de Convergència
Andreu Viloca va ser tresorer de Convergència

Andreu Viloca, extresorer de CDC imputat en el cas del 3%, s’ha acollit al seu dret a no declarar aquest dimecres al matí als jutjats del Vendrell. Segons fonts jurídiques citades per El Periódico, ha justificat la seva negativa dient que els documents intervinguts recentment per la Guàrdia Civil en el marc de l’operació Pika, la darrera que ha escomès la suposada trama de finançament il·legal de CDC, es troben sota secret de sumari.

Després que els fiscals Fernando Bermejo i José Grinda no hagin reclamat el seu ingrés a la presó, Viloca ha abandonat les dependències judicials per una porta secundària sense atendre els periodistes. La seva compareixença correspon a les investigacions prèvies a l’operació Pika. Concretament, a la peça 3, una de les que segueix sota secret en el cas.

En el marc del cas del 3% també estaven citats per declarar aquest dimecres els responsables de la constructora Oproler, Sergio Lerma i Josep Manel Bassols, però s’ha suspès la seva compareixença. Aquest dijous s’espera que declarin Josep Antoni Rosell, exdirector d’Infraestructures.cat, i els empresaris Xavier Tauler (Copisa), Juan Luis Romero (Rogasa) i Félix Pasquina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides