Oriol Junqueras dona explicacions pel ‘cas Vidal’

JxSí i la CUP consideren que les compareixences del Conseller d'Economia i del Secretari d'Hisenda són suficients
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El vicepresident de la Generalitat i Conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, compareixerà avui, 15 de febrer, a la comissió d’Afers Institucionals del Parlament, per donar explicacions sobre les declaracions que va fer l’exjutge i exsenador d’ERC, Santiago Vidal, que va afirmar que la Generalitat ha recollit dades dels ciutadans de manera il·legal per posar en marxa l’Agència Tributària catalana.

Roger Torrent, portaveu adjunt de Junts pel Sí, creu que només ha de comparèixer Oriol Junqueras i Lluís Salvadó, secretari d’Hisenda, ja que el cas només afecta el seu departament. Aquesta proposta serà votada aquest dimecres a la Comissió d’Economia del Parlament. Eulàlia Reguant, diputada de la CUP, ha afirmat que veuen satisfactòria la compareixença de Junqueras. Tot i això, ha advertit que, si no consideren suficients les seves explicacions, donaran suport a les peticions d’altres grups.

Ara per ara el Govern assegura que sempre s’han mantingut dins de la legalitat, i que “es pot investigar i auditar allò que es vulgui“, perquè “estem absolutament tranquils i tant el grup parlamentari com el govern estem disposats a donar la cara”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides