Què hi fa Mikimoto al Palau de la Generalitat?

Título de la imagen
Título de la imagen

És tot un misteri. Els funcionaris que treballen al Palau de la Generalitat es demanen quina feina fa exactament Miquel Calzada, amb el qual es creuen sovint pels passadissos de Presidència del govern catala.

Miquel Calzada Olivella va ser nomenat el 22 de maig de 2012 “comissari per a l’organització i el desenvolupament dels actes commemoratius del 300 aniversari de l’11 de setembre de 1714”. Curiosament, una responsabilitat d’aquesta magnitud, que va comportar l’organització de nombrosos actes i no poques polèmiques polítiques, no estava compensada econòmicament. És a dir, Calzada treballava de franc. Això sí, tenia despatx propi i accés a tots els serveis de les oficines del Palau. Podia telefonar, fer servir ordinadors, imprimir, encarregar compres, etcètera.

El cas és que 2014 ja fa dos anys i un parell de mesos que ha quedat enrere. I Miquel Calzada continua passejant-se pel Palau com si fos casa seva.

Tant de temps per tancar les carpetes obertes amb l’organització del Tricentenari és excessiu i l’ús de les infrastructures públiques sense cap mena de control tenen amb la mosca al nas els funcionaris que es topen amb Mikimoto quan entra dia sí i dia també per la porta del carrer sant Honorat a les dependències del Palau de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides