La defensa porta els seus testimonis al judici del 9N

Avui comença la tercera sessió del judici contra Mas, Ortega i Rigau per la consulta independentista
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dimecres, 8 de febrer, és el torn de la defensa en el tercer dia del judici per la consulta del 9N. Estan citats a declarar com a testimonis el portaveu del PDECat al Congrés dels Diputats, Francesc Homs, qui era conseller de Presidència el 2014, Núria de Gispert i Joan Rigol, expresidents del Parlament i l’exalcalde de Barcelona, Xavier Trias. Tos han estat citats a declarar com a testimonis de la defensa al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Amb la sessió d’aquest dimecres, el judici del 9N encara el tercer dia, després que dilluns comencés el procés amb les declaracions dels tres acusats, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, l’exvicepresidenta, Joana Ortega, i l’exconsellera d’Ensenyament, Irene Rigau. Tots tres estan acusats de desobediència greu i prevaricació després d’haver convocat la consulta independentista del 9N, malgrat la resolució en contra del Tribunal Constitucional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides