El ministre de Justícia titlla de “numeret” el suport a Mas

Rafael Catalá reitera que no hi haurà referèndum
rafael catala justicia
rafael catala justicia

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha etiquetat de “numeret” impropi d’una democràcia la manifestació de milers de persones que han donat suport a l’expresident Artur Mas, a l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera Irene Rigauabans que comencés el judici per l’organització de la consulta sobiranista del 9N.

En declaracions a la COPE, Catalá també ha reiterat que no se celebrarà cap referèndum a Catalunya i que el Govern espanyol té estudiades “totes les alternatives”. “A Catalunya, estan mirant de confondre”, ha afegit. En aquest sentit, considera que “la democràcia és el respecte a les institucions, mentre que el que s’està fent avui no és respectar el poder judicial”.

Acompanyats d’un bany de masses, Mas, Ortega i Rigau han accedit al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya amb retard, la qual cosa no ha agradat a la sala, que s’ha constituït a les 9 en punt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides