Endavant indigna Puigdemont

L'organització integrant de la CUP difon una manifestació per la sanitat pública amb cartells on el conseller Comín rep un mastegot
comin endavant osan
comin endavant osan

Els cartells amb què Endavant-OSAN, una de les organitzacions integrants de la CUP, ha difós la convocatòria d’una manifestació en defensa de la sanitat pública que té lloc aquest dijous a Sabadell han provocat la indignació de destacats membres del Govern de la Generalitat. Les il·lustracions mostren el conseller de Salut, Toni Comín, rebent un mastegot, acompanyat del lema “Prou humiliacions a la sanitat publica. Plantem-los cara”.

“Quina vergonya. Tot el meu suport al conseller Comín davant d’aquest atac inacceptable. Fan un pèssim favor a la causa que diuen defensar”, ha manifestat a Twitter el president Carles Puigdemont. En la mateixa línia, la consellera Neus Munté ha expressat: “Cap banalització de la violència! Sento vergonya i indignació amb el cartell d’ Endavant-OSAN #aixíno“. El vicepresident Oriol Junqueras també ha donat suport a Toni Comín, que ha retuitejat els missatges de Puigdemont, Munté i el mateix Junqueras i, a RAC1, ha dit que estan intentant garantir el caràcter públic del sistema de salut, com “reclama el cartell”.

Una altra repiulada significativa és la de la diputada de la CUP Anna Gabriel sobre un missatge en el qual Endavant-OSAN incloïa el controvertit cartell i la convocatòria de la protesta, que comença a les urgències de l’Hospital Parc Taulí i acaba a l’Ajuntament de Sabadell. En canvi, la també diputada Mireia Boya ha rebutjat el cartell: “Digueu-me gandiana si voleu, però a mi tampoc m’agrada veure violència. Cap”. Arran d’aquest posicionament ha tingut una enganxada amb Xavi Monge, cap de llista cupaire per Barcelona el 2011, que li ha retret que “t’agrada més aprovar retallades que deixen la gent als passadissos d’urgències i que paguen les tasser, oi?”.

L’organització juvenil de l’esquerra independentista Arran, també de l’òrbita cupaire, per la seva part, ha reaccionat dient: “S’assenyalen culpables com Toni Comín amb una imatge i ja traieu l’arsenal de piulades? Què fareu quan responguem contundentment? 😉“. “L’atac a la sanitat pública és violència. Perquè la resposta hauria de ser pacífica? Tot el nostre suport a Endavant-OSAN. Plantem-los cara!”, proclama Arran. Endavant-OSAN, per veu de la seva portaveu, l’exdiputada Isabel Vallet, ha comunicat que no retirarà el cartell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides