La Llotja de Lleida canvia de gestor

L'empresa concessionària renuncia adduint que és econòmicament inviable
llotja
llotja

La Llotja de Lleida SA, l’empresa que s’encarrega de la gestió del Palau de Congressos la Llotja de Lleida, ha anunciat que pensa renunciar a aquesta concessió i rescindir-ne el contracte perquè, addueix, li produeix un desajust econòmic inassumible.

En concret, xifra els seus ingressos en el 50% del que havia previst, uns números que afegits als costos de manteniment i el cànon que ha de pagar fan “inviable”, segons aquesta societat, mantenir-se al capdavant de la gestió.

Tant l’alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros, com el tinent d’alcalde Rafael Peris han assegurat que la programació de la Llotja està garantida. Està previst, així mateix, que l’Ajuntament de Lleida proposi en la reunió del consell d’administració del Centre de Negocis i Convencions (CNC) d’aquest dimecres la rescissió del contracte amb la Llotja de Lleida SA perquè l’empresa municipal CNC gestioni l’equipament en endavant.

Denúncia de la CUP
Els moviments a la Llotja es produeixen després que la CUP denunciés incompliments greus en la gestió per part de l’adjudicatària i requerís al consell d’administració del CNC que li rescindís el contracte.

Segons van indicar els cupaires, hi ha un 84% dels 100.000 euros del cànon pendent de cobrar, no s’han presentat les auditories correctament i s’arrosseguen impagaments de taxes i tributs, entre altres incompliments.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari