Fàtima Taleb acusa Garcia Albiol de sembrar l’odi entre la ciutadania

La regidora musulmana de Badalona diu que és víctima d'actes de racisme i islamofòbia
Fàtima Taleb
Fàtima Taleb

La regidora de Guanyem Badalona en Comú, Fàtima Taleb, ha acusat l’anterior alcalde del PP de la ciutat, Xavier García Albiol, d’haver fet una política de racisme i xenofòbia.

Taleb ha dit, en referència a l’anterior equip de govern municipal del PP, que “s’han dedicat a sembrar odi, a separar la ciutadania, sempre vinculant la pobresa i l’atur amb l’arribada de persones d’origen estranger, i vincular terrorisme amb islam”, afegint que “això és fruit de la política lepenista del PP i d’Albiol”.

En una entrevista al TN de TV3, Fàtima Taleb ha assegurat que des de la seva arribada a l’ajuntament badaloní ha estat víctima d’actes de racisme i islamofòbia.

La regidora d’origen musulmà, ha denunciat que “cada dia rebo insults i amenaces, com ara ‘mora de merda, marxa al teu país’, li pregunto a Garcia Albiol si això és per ser inepte” i ha defensat que “en un any i mig hem fet més coses que el seu grup en quatre anys”.

L’exalcalde García Albiol, ha través de les xarxes socials, ha defensat que el fet “que una regidora musulmana de Badalona m’acusi perquè es fiquen amb ella pel carrer és una bona excusa per tapar la seva incompetència”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides