Juntos por la Sanidad planta cara a l’actual model sanitari català

La plataforma exigireix que el cas de la menor que va morir quan esperava una ambulància a Blanes no es torni a repetir
Título de la imagen
Título de la imagen

La plataforma Juntos por la Sanidad s’ha reunit aquest diumenge a Blanes per decidir quines accions prendrà a partir d’ara, després de la manifestació que es va convocar el passat dijous, on s’hi van agrupar més de 200 persones per protestar per la mort de la nena de vuit anys a l’hospital d’aquesta localitat quan esperava una ambulància pediàtrica per ser traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

La reunió es va fer a porta tancada, al Centre Cívic de Mas Moixa de Blanes, i hi van assistir una cinquantena de persones. Juntos por la Sanidad vol esdevenir una plataforma ciutadana destinada a lluitar contra l’actual model sanitari català. Rosa Pelado, una de les organitzadores de l’acte, ja ha anunciat que segurament es convocarà una altra manifestació reivindicativa el mes de març, però no ha detallat quines accions s’han proposat a la reunió, perquè volen esperar que estiguin del tot organitzades.

A la plataforma ja n’hi han adherides unes 3.000 persones. Tanmateix, compta amb el suport d’algunes associacions de veïns, i també d’entitats com Todos somos Yaiza o Recortes cero, entre altres. En canvi, l’associació no vol la col·laboració de cap partit polític, segons ha informat Rosa Pelado.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides