Enxampen un Mosso a Madrid fent “tasques d’intel·ligència”

Agents de paisà el van detectar in fraganti mentre feia fotografies als manifestants i a la Policia Nacional
Título de la imagen
Título de la imagen

Agents de la Unitat d’Intervenció de la Policia Nacional van sorprendre aquest dissabte, 28 de gener, un Mosso d’Esquadra mentre feia fotografies a Madrid als manifestants que assistien a la concentració contra la sentència del Tribunal Suprem que ha condemnat a presó els militants d’extrema dreta que van perpetrar l’assalt a la llibreria Blanquerna i als policies encarregats de garantir que no es produissin aldarulls.

Policies vestits de paisà van detectar entre els assistents a la manifestació un individu que es comportava de manera sospitosa i van decidir identificar-lo. L’home, que es va presentar com a membre dels Mossos d’Esquadra, va explicar que estava fent “tasques d’intel·ligència degudament autoritzades pels seus superiors“. Fonts dels Mossos consultades per ABC han qualificat de “conte xinès” aquesta versió i no han aportat arguments per explicar el comportament del Mosso.

Els policies sospiten que hi havia més infiltrats dels Mossos d’Esquadra desplegats per la zona que, en veure que el seu company era neutralitzat, van abandonar la manifestació. Els Mossos d’Esquadra no tenen competències per dur a terme “treballs d’intel·ligència” en territoris que es trobin fora de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides