Sol Daurella renuncia al Diplocat

La presidenta de Coca-Cola European Partners al·lega motius personals i incompatibilitat
daurella
daurella

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha confirmat la renúncia de Sol Daurella al consell consultiu d’aquesta entitat que projecta la imatge de Catalunya a l’exterior. Segons ha publicat El Nacional, Daurella ha explicat en una carta de renuncia que abandona el Diplocat per motius personals i d’incompatibilitat.

El seu nomenament havia tingut ressò a les xarxes per la seva condició de presidenta de Coca-Cola European Partners. De fet, es va fer una crida a boicotejar en clau antiindependentista el consum de Coca-Cola, el producte estrella de la multinacional, per bé que el Diplocat desvincula el seu consell consultiu de la promoció del procés sobiranista.

Fonts citades per Europa Press indiquen que Daurella, la dona més rica de Catalunya, ha adoptat aquesta decisió per concentrar-se en la seva activitat empresarial. Fonts del Govern citades per El Nacional atribueixen la decisió a les pressions que ha rebut.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides