La Generalitat planta a la plataforma que vol la gratuïtat de la C-32

Després de delegar i sub-delegar, la Generalitat ha anul·lat la reunió i torna a canviar d'interlocutor
Título de la imagen
Título de la imagen

El departament de Territori i Sostenibilitat ha tornat a plantar als membres de la Coordinadora de Calafell, una plataforma que agrupa a associacions veïnals i partits polítics per reclamar la gratuïtat de l’autopista C-32, entre El Vendrell i Cubelles. El passat mes de novembre, l’entitat va sol·licitar una reunió amb el conseller, Josep Rull. Tot i això, el conseller va derivar la reunió al secretari del departament, Ricard Font, i aquest, la va delegar a Josep Flores.

El cas és que la cita estava prevista per aquest dimecres, 25 de gener, però poc abans d’iniciar la reunió ha tornat a ser anul·lada, i han canviat altre vegada d’interlocutor. La Coordinadora ha explicat que “en el últim moment hi ha hagut un canvi de dia, hora, i d’interlocutor”. L’entitat ha redactat un comunicat on s’han mostrat “sorpresos” per aquests canvis d’última hora, i ha assegurat que seguiran amb les mobilitzacions, així com amb els talls a la carretera i a l’autopista, “davant el continuat despropòsit de la Generalitat”.

Els membres de la Coordinadora de Calafell han mostrat el seu malestar pel què consideren un “cúmul de despropòsits“, que se sumen “als ja acumulats al llarg de reunions infructuoses i a la presa de pèl d’haver incrementat el preu dels peatges el gener del 2017, al costat de la falta d’inversions al territori”. L’entitat assegura que es fan “més forts com més grans són els greuges“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides