Roures se la juga a Florentino

Mediapro, explotadora de Real Madrid TV, fitxa enemics mediàtics del president blanc
florentino
florentino

Florentino Pérez està molt emprenyat perquè Mediapro, que es lucra amb Real Madrid TV, no deixa de fitxar figures mediàtiques influents entre els aficionats del club de la Castellana però que no estan alineades ni molt menys amb el seu president, publica Vozpópuli.

L’últim cas és l’anunciada incorporació del periodista Manolo Lama, un dels més punyents amb la gestió de Pérez, a Gol Televisión. Segons la mateixa informació, aquesta contractació, encara pendent d’enllestir-se, ha provocat un enuig monumental en el president blanc, poc acostumat a la dissidència.

Abans, Bein Sports, propietat en part del grup mediàtic que controla Jaume Roures, havia fitxat Jorge Valdano, exdirector general del club blanc amb Florentino Pérez al qual es va fer fora per les friccions que mantenia amb l’aleshores omnipotent entrenador José Mourinho. També té en nòmina l’exjugador Raúl González, una figura blanca que s’ha negat a sortir a la foto del Madrid de Florentino, com han fet altres velles glòries. Així mateix, Mediapro ha donat veu a Santi Segurola, excap d’esports d’El País i antic cronista del Madrid a Marca que tampoc combrega amb Florentino.

Segons Vozpópuli, el president madridista es troba lligat pel contracte amb què Mediapro gestiona l’explotació de Real Madrid TV, del qual resten dos anys. El canal arrossega els índexs d’audiència més baixos d’una televisió en obert -0,2%- mentre Mediapro n’extreu diners i al mateix temps li disputa les engrunes del share de la TDT.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides