La policia confisca un arsenal d’armes de guerra a Castelldefels

S'han detingut sis persones que es dedicaven al tràfic il·lícit d'armament
Policia Nacional armes
Policia Nacional armes

Agents de la Policia Nacional han confiscat un arsenal d’armes de guerra que pertanyia a un grup format per individus d’origen espanyol i marroquí. Les armes confiscades estaven destinades al tràfic il·lícit. En l’operació s’han arrestat a sis individus i s’han fet fins a cinc registres a l’àrea de Barcelona

Els agents han recuperat un fusell d’assalt tipus AK, dos subfusells metralladors, quatre rifles, una escopeta de canons retallats, una escopeta repetidora, tres pistoles (una de calibre 45 amb silenciador), un revòlver del calibre 357, grans quantitats de munició de diferents calibres, carregadors, armilles antibales i armes blanques.

Les investigacions van començar el 2016 quan es va detectar un grup liderat per un individu, resident a la perifèria de Barcelona, sobre el que hi havia sospites de liderar una organització criminal dedicada al tràfic d’armes de foc. Les primeres investigacions van determinar que els investigats desenvolupaven la seva activitat a Castelldefels, Mataró i Barcelona.

L’operació s’ha precipitat quan els investigats es disposaven a transportar diverses armes en un turisme que va ser interceptat a Castelldefels (Barcelona). La investigació s’ha fet per part d’agents de la Policia Nacional que han comptat amb la col·laboració de la DEA dels Estats Units, agència nord-americana que lluita contra el contraban i el consum de drogues.

És dóna la circumstància que el passat mes de setembre la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra van detenir a 52 persones en una operació que va desarticular una xarxa que distribuïa armes i marihuana per Europa. Les detencions es van fer a Lleida i Barcelona, i altres ciutats d’Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides