El PSC votarà en les primàries del PSOE

Alguns dirigents socialistes ho consideren la primera victòria de Patxi López sobre Susana Díaz
Patxi López i Susana Díaz
Patxi López i Susana Díaz

Les consultes que han fet des de la comissió gestora del PSOE a les federacions territorials sobre la possibilitat de deixar fora de la votació de secretari general del partit al PSC han resultat contraries a aquesta possibilitat.

Alguns barons del PSOE ja ho consideren una primera victòria del candidat a primer secretari del partit socialista, Patxi López, sobre l’encara no candidata, la presidenta andalusa Susana Díaz, segons publica Vozpópuli.

EL basc Patxi López i la federació socialista del País Basc s’han mostrat públicament a favor que el PSC continuï podent participar en les primàries del PSOE per a elegir el seu líder.

La presidenta d’Andalusia hauria volgut deixar fora de la votació pel lideratge del PSOE als aproximadament 18.000 militants del PSC, per garantir-se guanyar amb comoditat la primera secretaria del partit socialista.

Ara Susana Díaz ha constatat que està en minoria en aquesta qüestió, i que de seguir insistint en el tema deixaria en evidència aquesta debilitat.

Divendres vinent es tornen a reunir les delegacions del PSOE i del PSC per buscar l’acord definitiu que tanqui aquest debat i allunyi el fantasma del trencament entre els dos partits.

En aquesta reunió quedarà per escrit que el PSC participarà en les eleccions primàries del pròxim mes de maig per escollir el nou secretari general del PSOE, unes eleccions primàries que ara com ara només tenen un candidat oficial, el basc Patxi López.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari