Per què Lluís Llach no promociona el festival pels refugiats?

lluis llach ERC
lluis llach ERC

Perquè no vol cantar en castellà. Així ho explica el director de teatre Joan Ollé en l’article publicat a ‘El Periódico de Catalunya’ aquest dissabte 21 de gener. El concert es farà el proper 11 de febrer al Palau Sant Jordi i forma part de la campanya ‘Casa Nostra, Casa Vostra‘, que també preveu convocar una gran manifestació el 18 de febrer.

Lluís Llach ha anunciat la seva participació al concert però no apareix en el vídeo on un nombrós grup d’artistes interpreta Mediterráneo, la coneguda cançó de Joan Manuel Serrat. La direcció i producció musical d’aquesta versió l’ha fet Manu Guix i la interpreten Joan Manuel Serrat, Judit Neddermann, Sidonie, Manolo García, Ismael Serrano, Gemma Humet, Gossos, Els Amics de les Arts, Jofre Bardagí, Antonio Orozco, Pablo López, Joana Serrat, Shuarma, Elèctrica Dharma, Santi Balmes, Marina Rossell, Estopa, Manu Guix i Feras Almalat.

L’absència del diputat de Junts x Sí tindria aquest motiu, segons escriu Ollé: “M’explica una persona de màxima confiança que el diputat Lluís Llach va ser convidat a participar en aquesta multitudinària gravació, proposta que va declinar perquè havia de fer-ho… en castellà. Em costa creure que un cantant que al llarg de la seva llarga carrera ha participat en la defensa de mil causes justes –com les que ha llançat al Senegal, país en què passa llargues temporades, a favor dels més desafavorits– anteposi ara el seu radicalisme independentista en favor d’una petita aldea perfectament bilingüe a un gravíssim problema sense fronteres, encara que causat per elles”.

Haurem d’esperar al proper 11 de febrer per veure si Lluís Llach se suma o no a la interpretació coral de “Mediterráneo” a l’escenari del Palau Sant Jordi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides