Arrenca la plataforma Concòrdia Cívica, contra el procés i el referèndum

La iniciativa agruparà a organitzacions que són contraries al "nacionalisme excloent"
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dijous, 19 de gener, s’ha presentat una nova plataforma, anomenada Concòrdia Cívica. Aquesta iniciativa, impulsada per la catedràtica de dret constitucional, Teresa Freixes, pretén agrupar a totes les organitzacions que estan en contra del procés i de celebrar el referèndum independentista que el Govern s’ha compromès a celebrar aquest 2017.

En aquest sentit, Teresa Freixes ha assegurat que “el referèndum no es farà perquè no hi ha marc legal per poder-lo fer“, i ha afegit que “un govern legítim no pot promoure un referèndum fora de la llei“. La plataforma vol donar veu a les persones que estan en contra del “nacionalisme excloent” i volen defensar el “marc de dret, la democràcia, els drets cívics i la solidaritat” a Catalunya.

La plataforma Concòrdia Cívica agrupa organitzacions com Societat Civil Catalana (SCC), el Grup de Periodistes Pi i Maragall, Empresaris de Catalunya, Convivència Cívica Catalana i el Centro Libre Arte y Cultura (CLAC), entre altres. La plataforma, que la seva impulsora defineix com a “transversal” i sense cap “connotació partidista“, demana “una Catalunya oberta, moderna, plural, i que tingui presència a Espanya i Europa“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides