Tardà practica el ‘pressing CUP’

El diputat d'ERC se les té a Twitter amb Anna Gabriel i Pau Llonch
tuit tarda cup
tuit tarda cup

L’aprovació dels pressupostos i la celebració de referèndum tensen d’allò més les formacions independentistes, com s’ha posat de manifest en l’intercanvi de missatges a Twitter entre el diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà i destacades figures de la CUP, com el dirigent Pau Llonch i la diputada Anna Gabriel.

Tardà, que fa un mes declarava a Vilaweb que “molts independentistes deixaríem el nostre partit” si no se celebrés el referèndum”, ha respost a Llonch que els de la CUP no podrien sortir de casa si el Govern de Junts pel Sí fracassa en l’intent d’aprovar els pressupostos. “Deixa’t d’hòsties: sense pressupost, els uns cap a casa i vosaltres sense poder-ne sortir. El poble mai ens ho perdonaria a tots”, responia Tardà repartint pressió… i futures conseqüències diferenciades.

Anteriorment, Tardà havia assegurat que “els pressupostos són tan imprescindibles per poder fer el referèndum al setembre que hi haurà acord” entre JxS i la CUP per tirar-los endavant. Llonch li havia respost: “Ja n’hi ha prou de wishful thinking. Veient que no hi ha cap moviment molts canviarem al no. Ja està bé, home. Vergonya”.

La reacció d’Anna Gabriel s’ha centrat en les intencions del tuit de Tardà: “M’agradaria saber què vol dir amb que no podrem sortir de casa. M’agradaria saber si desitja que no sortim de casa”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides