Quina relació té la independència amb la teologia?

elena joan ignasi
elena joan ignasi

Joan Ignasi Elena (Natius), nomenat portaveu del Pacte Nacional pel Referèndum, té entre mans una missió impossible: aconseguir que el president del govern central, Mariano Rajoy, s’avingui a pactar la convocatòria d’un referèndum legal i acordat sobre la independència de Catalunya. Aquesta és la responsabilitat que va rebre en la cimera celebrada el passat 23 de desembre al Parlament. A més d’en Natius, de la comissió coordinadora del Pacte Nacional pel Referèndum també en formen part Maité Arqué, Jaume Bosch, Itziar González, Francesc de Dalmases, Carme Porta, Francesc Pané i Carme-Laura Gil.

Ex de molts càrrecs –exdiputat al Parlament pel PSC, exalcalde de Vilanova i la Geltrú…-, Joan Ignasi Elena es dedica ara a l’exercici de l’advocacia en el bufet privat Elena & Llobet. Compagina aquesta activitat amb el lideratge del grup Avancem –l’escissió del PSC que ha migrat a l’òrbita d’ERC- i… els estudis que ha començat a la Facultat de Teologia de Barcelona!

Ja cal que l’Esperit Sant l’il·lumini en la suprema tasca patriòtica que té encomanada. Saber com acabarà el procés és un misteri més indesxifrable que el de la Santíssima Trinitat. Pot ser per això, Natius ha decidit cursar estudis a la Facultat de Teologia, a veure si troba una font d’inspiració en les Sagrades Escriptures per sortir de tot aquest embolic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides