Vives declararà com a imputat sobre la contractació de Barcelona Regional

La Fiscalia apunta que l'extinent d'alcalde de Trias incorporava càrrecs per promocionar idees de CiU
vives
vives

La presumpta contractació irregular de persones de l’òrbita convergent com a càrrecs de l’empresa pública Barcelona Regional (BR) per ajudar a promocionar les idees de CiU centrarà la compareixença en seu judicial d’Antoni Vives, extinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona durant l’etapa de Xavier Trias. El Jutjat d’Instrucció número 2 de Barcelona l’ha citat a declarar com a investigat el pròxim 23 de febrer, juntament amb Guillermo Hugo Müller, Jesús Arévalo i Miquel Cerveró (vocalista de Los Sírex, sobrenomenat Leslie).

La Fiscalia Anticorrupció es va querellar la setmana passada contra aquests antics alts càrrecs de BR per les suposades contractacions irregulars, gràcies a les quals Arévalo i Leslie, als quals considera vinculats directament a Vives però “completament desconeguts en aquesta entitat [BR], sense que es conegui cap ubicació o treball en aquesta”, van cobrar més de 200.000 euros.

El fiscal Emilio Sánchez-Ulled, això sí, assenyala que van ser incorporats per assumir “tasques d’auxili polític o fins i tot proselitisme veïnal” sobre les idees de CiU i que els implicats poden haver comès delictes de prevaricació, tràfic d’influències, malversació de fons públics i falsedat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides