La CGT convoca una vaga a Ensenyament

El sindicat aprofita el debat d'esmenes parcials als pressupostos per "passar a l'ofensiva" i "revertir les retallades"
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dimecres, 18 de gener, el sindicat CGT ha convocat als treballadors de l’Ensenyament públic no universitari de Catalunya a una vaga, coincidint amb la setmana de debat d’esmenes parcials als pressupostos de la Generalitat de Catalunya pel 2017. La resta de sindicats de la intersindical han decidit convocar una única jornada de vaga el dia 9 de febrer, però la CGT-Ensenyament considera que “serà massa tard” per “pressionar a l’administració perquè incloguin dins dels propers pressupostos les seves reivindicacions“.

En aquest sentit, la CGT considera que “ara és el moment de començar a revertir les retallades, perquè creiem que passar a l’ofensiva i anar a la vaga mentre s’estan debatent els pressupostos i aprofitant l’actual situació política a Catalunya ens dóna veritables opcions d’assolir les reivindicacions que plantegem”. De fet, els debats d’esmenes parcials als pressupostos estan fixats entre el 16 i el 20 de gener i, concretament, el d’Ensenyament està previst per aquest 18 de gener.

Considerem fonamental que la vaga arribi abans, mentre s’estan debatent i decidint els pressupostos i que tingui possibilitat de continuïtat“, afirma el sindicat, que ha convocat una assemblea per “ratificar i concretar” aquesta continuïtat, i també una concentració davant del Parlament, aquest dimecres a les 12 hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides