Qui ha creat un diari pro Trump a Espanya?

trump dit
trump dit

El grup mediàtic ultraconservador Intereconomía, que presideix Julio Ariza, ha creat “un diari digital exclusiu sobre la nova era que s’obre als EUA i al món, amb la presidència de Donald Trump”, segons ha anunciat fa uns dies el seu periòdic més conegut, La Gaceta.

Al capdavant d’aquest projecte, on hi treballa el mateix equip de redacció de La Gaceta, hi ha Kiko Méndez-Monasterio, cara coneguda dels debats televisius d’Intereconomía i excolumnista de La Razón i d’Época.

Presidente Trump (presidentetrump.es), que conté de les seccions “Administración Trump”, “Trump en directo”, “Trumpismo” i “Era Trump”, Ariza ha apostat per oferir, segons les seves paraules, “la informació més directa sobre la Administració Trump” i “una visió informativa més profunda i contextualitzada del mandat” que s’està a punt d’encetar, segons l’explicació oferida en la presentació oficial que recull PR Noticias. En altres paraules, allò que promociona com “el diari de la rebelió contra el mundialisme” donarà una visió amable en llengua espanyola sobre l’actualitat vinculada amb el president electe dels EUA.

Aquest digital neix, per cert, en plena fase crítica d’Intereconomía, que va entrar en concurs de creditors fa gairebé dos anys i acumula deutes amb proveïdors, extreballadors i Hisenda. El portal especialitzat en actualitat dels mitjans PR Noticias apunta la possibilitat que, mitjançant aquesta iniciativa, Ariza estigui picant l’ullet al milionari futur president nord-americà per poder salvar el seu grup de mitjans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides