Caragols contra Colau

Els taxistes congestionen les rondes perquè l'Ajuntament atengui les seves reclamacions
taxis operacio caragol
taxis operacio caragol

La manifestació amb què els taxistes han protestat contra l’Ajuntament de Barcelona aquest dilluns havia de ser tan lenta, per col·lapsar les rondes, que s’ha promocionat com a operació caragol (a Twitter, amb l’etiqueta #16EoperacionCaracol).

La marxa s’ha iniciat a les 11 del matí a la T1 de l’aeroport de Barcelona-El Prat amb l’objectiu de pressionar el Govern d’Ada Colau perquè atengui les seves demandes. En concret li reclamen que actuï contra l’intrusisme que pateixen i que asseguri el respecte pel carril de busos i taxis, entre altres promeses que asseguren que estan pendents de complir des de l’estiu.

Si l’Institut Metropolità del Taxi (IMT) no els fa cas, els taxistes tenen previst manifestar-se -i muntar-la “molt grossa”, segons un portaveu”- durant la celebració de la pròxima edició del Mobile World Congress (MWC), esdeveniment estrella de la capital catalana que té lloc entre el 27 de febrer i el 2 de març.

Els convocants troben que l’acció de protesta d’aquest dilluns, que ha provocat quilòmetres de retencions en diverses vies que connecten amb Barcelona, ha estat un èxit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides