Mas es manté a l’aparador

Malgrat donar per fet que l'inhabilitaran, l'expresident no es descarta com a futur candidat del PDEcat
Artur Mas
Artur Mas

L’expresident Artur Mas s’ha tornat a posicionar com a possible candidat del PDEcat a la presidència de la Generalitat en unes futures eleccions. En una entrevista concedida a RAC1 aquest dilluns ha dit que l’únic que s’ha descartat és l’actual president, Carles Puigdemont, i que “jo sóc dins dels que no s’han de descartar com a candidats”.

En qualsevol cas, ha titllat de “prematur” el debat sobre qui encapçalarà la llista del partit successor de Convergència perquè, segons ha destacat, “no se sap” si es votaran unes eleccions autonòmiques o les primeres eleccions d’una Catalunya independent.

Tot i això, no ha mostrat gaire interès “a nivell personal” per tornar a liderar una llista electoral, per bé que ha afegit que “a nivell de país, no ho sé”. “Ja ho he estat, em va costar moltíssim arribar, va ser un esforç ingent. Ara estic força més tranquil”, ha explicat.

La biògrafa de Mas, Pilar Rahola havia criticat recentment l’expresident, Puigdemont i la consellera Neus Munté per obrir “el meló de la successió”. Però el líder del PDEcat no s’està d’ubicar-se a l’aparador com una figura que optaria al lideratge d’una llista per interès “de país” i no personal, tot i donar per fet que serà inhabilitat: ha manifestat que la sentència de judici sobre l’organització del 9N “està preredactada” i que és “un judici polític”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides