Site icon El Triangle

Foc amic contra Eduardo Reyes

reyes

reyes

Els retrets que està rebent els darrers dies el diputat de Junts pel Sí Eduardo Reyes són particularment significatius perquè procedeixen de l’òrbita d’ERC i de l’associació Súmate, des de la qual ha saltat a la política, i perquè se n’ha fet ressò un diari digital proper a aquest partit, Directe.cat.

Quan s’acosta l’hora d’elegir el nou president de Súmate, el regidor d’ERC a l’Hospitalet de Llobregat Coque García ha dit a Twitter: “Más valdría la disolución, y correr un tupido velo sobre el último año y medio, sin rumbo y sin proyecto…“. Segons fonts properes a Súmate citades per Directe.cat, García va deixar Súmate per discrepàncies amb Reyes.

Un altre exmembre de Súmate, José Rodríguez, ha titllat Reyes d’hipòcrita, de poc elegant i de ser un galtes. En un missatge a Twitter, Rodríguez (@trinitro) mostrava un text del diari Ara on es deia que Reyes s’ha allunyat del dia a dia de Súmate i on el diputat advertia que ningú pot emprar l’entitat com a trampolí per obtenir càrrecs públics. Per això darrer, Rodríguez diu que “Esto en mi pueblo se llama hipocresía. Falta de elegancia y mucho morro“. “Hace un año se empecinó en mantenerse en el cargo a toda costa y haciendo una escabechina de toda la tecnoestructura de la entidad“, afegeix. “Se cargó el equipo administrativo, comunicativo, estratégico y quien pudiera hacerle sombra para dejar una entidad muerta“, l’acusa. “Todo pq no quería dejar la silla cuando era lo más lógico, y él ahora pide paz social y habla de trampolines a ningún lado??“, concloia la seva sèrie de tuits crítics amb Reyes aquest 8 de gener.

Una altra veu que s’ha aixecat contra el diputat de JxS és la d’una de les seves crítiques, Nerea Martí, que ha respost els tuits de Rodríguez escrivint: “Te has dejado la famosa frase de: “Anda! Colócame al niño!” Y ambos personajes que “no lo hacian por el cargo” acabaron colocados“. Com a cirereta, ha acompanyat el missatge amb memes on es dóna a entendre que Reyes diu “¿Hay algún carguito para mi?” i on es dubta que sigui apartidista, transversal i independent, fet que ha denunciat Martí des de fa mesos, doncs Reyes apareix en actes de partit d’ERC.

Exit mobile version