Quin conseller passarà unes festes molt complicades?

Título de la imagen
Título de la imagen

Els experts del departament de Salut han pronosticat que en els pròxims dies l’epidèmia de grip de cada hivern arribarà al seu punt àlgid a Catalunya i que, en aquesta ocasió, la seva incidència i el seu tractament es presenten “complexos“. Es tem, per tant, una allau de pacients, en especial infants i gent gran, que col·lapsin els serveis d’urgències dels grans centres hospitalaris.

Des del departament de Salut s’insisteix que els casos de grip es poden atendre perfectament als CAP i als centres d’urgències que també hi ha a la xarxa bàsica d’atenció sanitària. Però, tot i això, és molt difícil que es pugui evitar la tendència de les famílies a portar els malalts a les urgències dels grans hospitals i, en conseqüència, el col·lapse que s’origini pot ser dels que fan història.

El conseller Toni Comín tindrà unes festes de Cap d’Any i de Reis molt complicades. El seu departament ha anunciat una inversió de 16,8 milions d’euros per reforçar els serveis d’urgències en aquestes dates, però els episodis crítics de col·lapse que ja es van viure durant el passat pont de la Constitució, quan encara no havia arribat l’epidèmia de grip, auguren que les llargues cues d’espera als vestíbuls i passadissos dels hospitals poden ser, en aquesta ocasió, sonades.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari