CCOO denuncia uns pressupostos de la Generalitat continuistes

El sindicat lamenta que el govern català manté les polítiques d'austeritat
Joan Carles Gallego
Joan Carles Gallego

El sindicat Comissions Obreres denuncia que els pressupostos que ha presentat el govern de la Generalitat de Catalunya pel 2017 són “continuistes”, i que a Catalunya, “no canvien les prioritats imposades per les polítiques austericides”.

CCOO reclama “uns altres pressupostos i unes altres prioritats”, en els quals es doni resposta a les “situacions d’emergència social”. El sindicat també demana que es reverteixin les retallades en salut, educació, protecció socials i habitatge.

Des de Comissions Obreres es demana al Govern de la Generalitat que augmenti les quantitats dels pressupostos del 2107 destinades als programes de suports a la indústria “per rellançar l’economia i crear ocupació de qualitat”, al mateix temps que es recuperi l’ocupació pública.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides