El Consell de Personal surt en defensa del Síndic de Greuges

El sindicat IAC-Catac va publicar un manifest on denunciava un suposat maltracte als seus treballadors
Título de la imagen
Título de la imagen

El Consell de Personal del Síndic de Greuges de Catalunya ha assegurat en un comunicat, que el manifest on s’exposa que els treballadors del Síndic de Greuges han denunciat el maltracte i abusos que pateixen, i que EL TRIANGLE va remetre el diumenge passat, només és un manifest del sindicat IAC-CATAC, un sindicat sense representació en aquest Consell de Personal.

El Consell de Personal ha sortit en defensa del Síndic de Greuges, i ha assegurat que el manifest només feia referència a dos antics delegats de personal adscrits al sindicat IAC-CATAC. El Consell de Personal ha subratllat que el manifest d’aquest sindicat no descriu la realitat dels treballadors de la institució i que només vol defensar als dos afiliats i el seu punt de vista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides