Els ingressos de Martínez-Pujalte canten

Els 3,5 ME del 2015 no encaixen amb les xifres de les seves activitats, revela 'eldiario.es'
pujalte
pujalte

Ballen d’allò més els 3,5 milions d’euros que va ingressar Vicente Martínez-Pujalte el 2015, quan encara era diputat del PP al Congrés. Segons revela aquest dilluns eldiario.es, Hisenda ha detectat que aquest exdiputat sota investigació per corrupció va rebre diners als seus comptes l’origen dels quals no sembla que es pugui justificar ni per la seva activitat com a representant públic ni pels guanys de la seva consultora, Sirga Siglo XXI.

Martínez-Pujalte, de fet, està sent investigat per la suposada comissió de delictes de falsedat documental i suborn amb l’activitat de la seva consultora, tancada el 2015, mitjançant factures per treballs que es creu que no van existir. Els 3,5 milions sota sospita, afegeix la mateixa informació, apareixien fa un any als comptes de l’aleshores diputat popular, però ara ja no.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides