Tot el seguici institucional a Madrid per Homs

Título de la imagen
Título de la imagen

Les causes obertes pel 9-N van seguint el seu curs. I la setmana passada, l’exconseller i diputat al Congrés, Francesc Homs, va veure com la cambra donava el permís al Tribunal Suprem perquè el jutgi per haver estat un dels organitzadors d’aquell procés participatiu. Es votava el suplicatori del jutjat i, com era d’esperar, es va aprovar. Només un dels grups grans del Congrés, Units Podem, havia anunciat que votaria en contra de permetre el judici a Homs.

La resta, havien manifestat obertament, no només que votarien a favor, sinó que estaven orgullosament contents de fer-ho. Però tot i saber que el suplicatori s’aprovaria i no existir cap possibilitat de modificar aquesta posició política del Congrés, des de Catalunya, el PDECAT i el Govern van decidir enviar un enorme seguici institucional i de partit. Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Marta Pascal, Artur Mas, Lluís Llach, diputats del Parlament…

Tots en AVE cap a Madrid a donar suport a Homs com si fos el dia del judici o l’entrada en presó. Alguns grups de l’oposició ja es pregunten quant va costar i qui va pagar el viatget de tanta gent a la capital espanyola per intentar, en teoria, fer variar el posicionament del Congrés en el suplicatori sabent ja que s’aprovaria. I és que de vegades, per intentar treure redit del victimisme de les causes pel 9-N, alguns es passen de frenada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides