Conyes a la Model pels polítics i l’Audiència Nacional

Título de la imagen
Título de la imagen

Òmnium va celebrar el 20-N un acte dins la presó Model en homenatge als represaliats pel franquisme. Entre els convidats, dirigents del catalanisme, l’esquerra, el postcomunisme i l’independentisme. Entre la premsa assistent, en veure aquells polítics, encapçalats pels consellers Raül Romeva i Carles Mundó, l’alcaldessa Ada Colau, i la presidenta Carme Forcadell, just a gent com la junta d’Òmnium, l’exvicepresident Josep Lluís Carod-Rovira o el president de la Comissió de la Dignitat, Pep Cruanyes, van escoltar-se conyetes i brometes. “Si l’Audiència Nacional ho veiés, tancava el pestell de la Model i problema resolt. Tots dins“, reien alguns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides