Pintades contra el PDECat i ERC

Després dels atacs a C's, ara han aparegut pintades amenaçants a les seus de les dues formacions a l'Hospitalet de Llobregat
Título de la imagen
Título de la imagen

Després que aquest dijous la seu de Ciutadans hagi patit el setè acte de vandalisme dels darreres dos anys, aquest divendres al matí han aparegut pintades amenaçants a les seus del PDECat i ERC a l’Hospitalet de Llobregat. A la porta de la seu del Partit Demòcrata s’ha trobat una pintura on deia: “No hi haurà pau pels traïdors. Això és Espanya“, mentre que a la porta de la seu republicana hi posava “Que tornin els G.A.L.“.

El coordinador del grup municipal d’ERC, Domingo Mir, ha explicat que els autors de l’atac també han arrencat cartells i han produït desperfectes a la persiana. Per aquest motiu, Mir ha fet una crida a “que es talli immediatament amb aquesta situació perquè a l’Hospitalet no hi ha un problema de convivència, encara que sembla que hagi algú interessat a fer-ho creure“. “Que arrenquin cartells o que trenquin el candau passa sovint, però el que és greu és que t’amenacin i que demanin que tornin els GAL assenyalant-te”, ha afegit el coordinador d’ERC.

El portaveu del PDECat a l’Hospitalet, Eliseu Estelrich, també ha fet una crida a la “tranquil·litat“, tot i que, a diferència del que ha dit Domingo Mir, ha admès que les pintades són fruit de la “crispació” que pot provocar la situació política actual. Tot i això, ha descartat que els autors puguin ser membres de cap partit. Estelrich considera que aquests atacs són obra de persones que volen “tensar la situació“. Jordi Monrós, líder del grup municipal del PDCat, també ha condemnat les mostres de “violència i coaccions” a qualsevol partit.

Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet, a banda de condemnar els atacs i solidaritzar-se amb les dues formacions, ha afirmat que “no entenem com algunes persones tenen aquest tipus de comportament, que va en contra del sentiment democràtic que sempre ha caracteritzat l’Hospitalet“. Tal com ho va fer C’s, els dos partits han denunciat els actes vandàlics als Mossos d’Esquadra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides