Montoro passa comptes amb el Barça i el Madrid

Hisenda reclama 52 milions a cinc grans clubs de la lliga espanyola
cristobal montoro congres
cristobal montoro congres

El Ministeri d’Hisenda, que durant aquesta legislatura també encapçalarà Cristóbal Montoro, ha imposat sancionats als clubs de futbol més importants de la lliga espanyola per tributar irregularment les comissions que paguen als agents dels futbolistes, revela aquest divendres El Confidencial.

Fons d’aquest diari indiquen que s’han aixecat actes amb imports que totalitzen 52 milions d’euros. Els clubs afectats, el FC Barcelona, el Real Madrid, l’Atlético de Madrid, el València i el Sevilla, pensen plantejar recursos contra aquestes sancions de l’Agència Tributària.

Segons la mateixa informació, s’han reclamat al Barça 12 milions d’euros per quotes i endarreriments, a més de 5 milions de sanció. Pel que fa al Madrid, ha de pagar 11 milions per quotes i interessos i 5 milions més de sanció. Sumant els imports de tots dos amb la suma que ha d’afrontar l’Atlético, els tres clubs de més pes al campionat espanyol han de pagar 41 milions a Hisenda.

El model de pagament als agents, receptors de comissions del 5% al 20% del traspàs d’un jugador, es veu afectat pel parer d’Hisenda, que considera que no han de ser els clubs els responsables de remunerar els seus serveis, sinó els futbolistes, per als quals treballen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides