Eto’o vol pagar per driblar el risc d’anar a la presó

La Fiscalia ha demanat que s'imposés a l'exblaugrana una pena de 10 anys i mig per quatre delictes fiscals
eto'o 2006 2007
eto'o 2006 2007

L’exdavanter del FC Barcelona Samuel Eto’o mirarà de pagar per evitar el risc d’ingressar a la presó pels delictes fiscals que li atribueix la Fiscalia, segons publica El País. Fonts de l’entorn d’Eto’o citades per aquest diari assenyalen que l’objectiu és admetre el frau i tornar els diners a canvi d’una sentència que no l’imposi més de dos anys de presó, límit a partir del qual se’l privaria de llibertat. El jugador camerunès, actualment a l’Antalyaspor turc, va defraudar, suposadament, 3,8 milions d’euros, un import que ara estaria disposat a retornar.

En concret, la Fiscalia l’escomet per haver defraudat l’IRPF dels ingressos obtinguts amb els seus drets d’imatge del 2006 al 2009, durant la seva etapa al Barça. Sosté, en aquest sentit, que el futbolista va simular la cessió dels seus drets d’imatge a dues societats de manera que els ingressos que rebia de la marca esportiva que el patrocina, Puma, van evitar el fisc. El Ministeri Públic també pretén imposar-li una multa de 14,3 milions.

El futbolista culpa dels fets el seu exrepresentant Josep Maria Mesalles, contra el qual ja es va querellar per un afer sobre el seu patrimoni immobiliari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides