Operació policial contra els proveïdors del ‘Top Manta’

La policia ha detingut a set persones, de moment, acusades de delictes contra la propietat industrial
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dijous, la policia ha dut a terme una operació conjunta contra les xarxes de proveïdors de mercaderies falsificades per a venedors deltop manta“. De moment, s’han fet escorcolls simultanis a Barcelona, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat i Mataró. Fins ara, s’han detingut a set persones vinculades amb les xarxes de distribució de productes falsificats: quatre a Badalona, vuit a Mataró i un a l’Hospitalet de Llobregat.

Als detinguts se’ls acusa de delictes contra la propietat industrial. Aquest cop policial s’ha dut a terme per identificar els locals on es falsifiquen peces tèxtils, que després de subministrar-se als venedors ambulants, són posades a la venda pels carrers de la Barcelona. Concretament, l’operació s’ha centrat a desarticular una de les bandes organitzades més grans de l’àrea metropolitana.

L’operació, que dirigeix el jutjat d’instrucció número 32 de Barcelona, ha comptat amb la col·laboració d’uns 200 policies locals, 35 funcionaris de la Unitat de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària i una cinquantena d’agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona. És probable que durant les pròximes hores hi hagin més detinguts. Fins ara, els policies han requisat peces tèxtils i diversos productes del top manta. També s’han intervingut màquines d’estampació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides