Males cares de la gent de CSQP a la CUP

Título de la imagen
Título de la imagen

La lluita de les esquerres és una qüestió cada cop més present. I la darrera mobilització dels sindicats ho va escenificar a la perfecció. Les organitzacions i les plataformes de defensa dels serveis públics van convocar una manifestació per reclamar uns pressupostos més socials, sense subordinar-se als límits de dèficit i dedicant atenció a les partides pels més desafavorits. La cita era ineludible per a tota la progressia catalana. Però Esquerra no va fer acte de presència, ni podia.

De fet, els pressupostos contra els que protestaven eren el que ha creat el departament d’Oriol Junqueras. Entre els que sí van anar, però, la sintonia no era exactament fluida. I és que a més del PSC i Catalunya sí que es pot, van acudir diputats i dirigents de la CUP. Sí, els socis de JxSí i el Govern i els que estan negociant el pressupost, acudien a la manifestació contra els pressupostos.

Estirant de fina ironia i de pragmatisme habitual, els socialistes van deixar caure algun comentari al respecte però van optar per ignorar els anticapitalistes, més que per fer-los cap cas. Els de CSQEP, però, no van poder evitar les males cares, les mirades de punyal, els comentaris sota el nas i el desgrat general per la presència de la CUP a l’acte.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari