Setè atac en dos anys contra C’s a l’Hospitalet

El partit taronja va denunciar una recent agressió al seu portaveu local
c's atac seu hospi
c's atac seu hospi

Llançament d’excrements i equiparació, mitjançant una pintada, amb “neofeixistes”. Aquesta és la marca que ha deixat el darrer atac que Ciutadans denuncia haver patit a la seva seu de l’Hospitalet de Llobregat. Es tracta del setè en els darreres dos anys.

Aquests fets s’han disparat els darrers dos mesos, amb quatre nous casos. La setmana passada, C’s va denunciar que el seu portaveu local, Miguel García, va ser agredit mentre repartia informació del partit a una parada instal·lada al barri de La Florida. En aquella ocasió, fonts de C’s van explicar que García va rebre amenaces -“us matarem”- i, seguidament, cops a la cara i l’abdomen, i que li van trencar les ulleres.

L’agressor fou localitzat i està acusat de delictes d’odi i discriminació. Segons va publicar La Vanguardia, es va negar a declarar. El cas està en mans de la Justícia.

Pel que fa al darrer atac, C’s ha sol·licitat una reunió amb el Departament d’Interior de la Generalitat per parlar-ne. La líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, creu que tindrà lloc aviat. Ha destacat que l’atac pretén intimidar-los, però no deixaran de defensar el seu projecte, que inclou mantenir Catalunya a Espanya. D’altra banda, ha especificat que només pateixen atacs amb aquesta freqüència a l’Hospitalet, per bé que ha recordat casos com els de Lleida i Girona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides