El Govern enutja la CUP ‘regant’ el Circuit de Catalunya

El suport cupaire als Pressupostos es decidirà en assemblea o en un consell polític
montmelo circuit
montmelo circuit

La injecció de 7,8 milions d’euros al Circuit de Catalunya, aprovada pel Govern de la Generalitat, ha emergit com un nou punt de discrepància entre la CUP i Junts pel Sí, immersos en la negociació sobre els Pressupostos.

Tant els cupaires com Catalunya Sí Que Es Pot advoquen per tancar les instal·lacions, però la Generalitat acaba de regar l’ampliació de capital de l’empresa que les gestiona mentre es promou una llei contra el canvi climàtic.

La diputada de la CUP Mireia Boya ha acusat el Govern aquest dimarts de fer “postureig” dient que vol combatre el canvi climàtic i d’afavorir els especuladors. També ha indicat que els beneficis que suposadament aporta el circuit, deficitari durant els darrers set anys, no compensen la inversió de la Generalitat.

Els Pressupostos
El suport de la formació anticapitalista als Pressupostos del Govern de Junts pel Sí es decidirà en una assemblea o bé en la reunió del consell polític de la formació. En la línia expressada pel diputat Benet Salellas, el seu homòleg Albert Botran ha dit que els pressupostos no els satisfan, particularment en matèria fiscal. Per la seva part, la portaveu del Govern, Neus Munté, es mostrava convençuda que els comptes del Govern “es podran aprovar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides