Mor Rita Barberá

La senadora i exalcaldessa de València ha patit un infart en un hotel de Madrid
Rita Barberá
Rita Barberá

La senadora del Grup Mixt i exalcaldessa del PP de València, Rita Barberá, ha mort després de patir un infart aquest matí en un hotel de Madrid, on estava allotjada. L’exdirigent del PP ha estat atesa pels serveis sanitaris de la Comunitat madrilenya, el Summa, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La notícia de la mort de Barberá ha estat confirmada pels mateixos sanitaris del Summa, i per fonts properes a l’exalcaldessa de València. El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha estat una de les primeres autoritats que han arribat a l’hotel on ha mort Barberá, establiment que està molt a prop del Congrés dels Diputats.

Barberá no va assistir a la primera sessió de control al Govern central d’aquest dimarts el Senat, en el que va participar el recentment nomenat president del Govern, Mariano Rajoy. Rita Barberá ha mort dos dies després que declarés davant el Tribunal Suprem investigada per un presumpte cas de blanqueig de capital a favor del PP i a través de l’Ajuntament de València, on Barberá va ser alcaldessa durant 24 anys.

El president del Govern central, Mariano Rajoy, ha declarat que tots els membres del PP estan avui “enormement entristits“, per la mort de Barberá de qui ha dit que va dedicar la seva vida al Partit Popular i a València.

Per la seva banda, el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i la resta de diputats i senadors de la seva formació no han participat en el minut de silenci fets al Senat i al Congrés per la mort de Barberà perquè una persona “la trajectòria de la qual ha estat marcada per la corrupció” no mereix “homenatges polítics“, segons paraules textuals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.