Més seients reservats per als amics que per a públic

RAMON TREMOSA: Presentació de llibre
Título de la imagen
Título de la imagen

L’eurodiputat de CDC, Ramon Tremosa, publica llibre. Ell i el seu assistent, Aleix Sarri, han escrit “L’Europa que han fet fracassar”, on carreguen contra els estats per anar contra la idea d’Europa. La presentació del llibre es va fer el passat 16 de novembre. Un teatre d’un centre cívic del barri de gràcia va servir d’escenari per acollir l’acte, on van participar els autors i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

L’espai per al públic situat a la platea, però, tenia una curiosa distribució. De les onze fileres de seients que hi havia, sis eren butaques amb reserva per a amics polítics i col·legues institucionals, i només cinc per al públic. Quan un ha d’omplir el seu acte tirant d’institució, poc èxit se li pot augurar al llibre.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari