Quin empresari vol esdevenir marquès?

luis conde
luis conde

A Luis Conde, un dels fundadors de l’empresa de caçatalents Seeliger & Conde, li agrada trepitjar fort. Present en totes les salses que es cuinen en la jet empresarial i social de Barcelona, ara –als seus 66 anys- s’ha proposat la seva fita culminant: que el rei Felip VI el nomeni marquès, títol que l’anterior monarca va concedir a catalans com Salvador Dalí, Josep Tarradellas o Joan Antoni Samaranch.

Aquest empresari, que va tenir en nòmina Esperanza Aguirre i Iñaki Urdangarin, presumeix de tenir una potent agenda que li dóna un gran prestigi i poder de convocatòria. A banda de la seva activitat professional, és president del Saló Nàutic, membre del consell d’administració del Grup Godó, membre del lobby Barcelona Global i organitzador del civet anual que celebra a la seva finca de Fonteta, a l’Empordà, on reuneix el tout Barcelona amb convidats de Madrid.

No en va tenir prou amb dirigir La Resurrecció de Mahler al Palau de la Música. Disposat a ser el top del top, ara vol lluir un títol nobiliari i ha començat a moure els fils a La Zarzuela per aconseguir-ho. Alguns coneguts li han fet notar que ser marquès –la màxima distinció nobiliària- és apuntar molt alt i que, tal vegada, s’hauria de conformar amb un títol de baró o comte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides